Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Autobusni kolodvor, Banska Bystrica, Slovačka

Blagajna za karte s čekaonicama od mobilnih prostornih sustava, Slovačka

Sustav se sastoji od ukupno 10 uredskih kontejnera, a obuhvaća ured za prodaju karata sa zasebnim sanitarnim čvorom za zaposlenike.Ured i područje za kupce povezani su specijalnim prozorom s gornjim i donjim otvorom. Veliki prostor u kombinaciji s ponuđenim mjestima za sjedenje omogućuje ugodan boravak gostima.

Kompletan kontejnerski sustav izvrsno je pripremljen visokokvalitetnom izolacijom i lokalnim sekundarnim krovom za sve vremenske uvjete. Sanitarne prostorije odvojene od čekaonica upotpunjuju sustav.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam