Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Projekt rudnika, Zinkgruvan, Švedska

Uredski sustav u rudniku Zinkgruvan dubine 800 m, Švedska

200 kilometara od švedskog glavnog grada Stockholma u ljeto 2015. uređeno je malo kontejnersko selo.Predviđeno je da rudnik radi najmanje do 2025., čime će kontejnerski sustav dugoročno ponuditi dovoljno mjesta za više radnih skupina. Realizirani prostor upotrebljava se kao uredski prostor, dnevni boravak i svlačionica.

Transport u rudnik koji se nalazi 800 metara pod površinom zemlje izveden je pomoću kontejnera Transpack. Kontejnerski je sustav sastavljen tek na odredištu. Kako bi ispod zemlje mogla prevladavati ugodna klima, odabrana je zidna izolacija visoke kvalitete.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam