Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Graditeljski ured Hotel Orgelpipan, Stockholm, Švedska

Graditeljski uredi, svlačionice i boravci za gradnju infrastrukturnog dragulja „Orgelpipan 6“ na središnjem kolodvoru „Centralstation“ u Stockholmu

CONTAINEX je isporučio oko 700 m² graditeljski ureda, svlačionica i boravaka za austrijsko poduzeće STRABAG tijekom gradnje infrastrukturnog dragulja „Orgelpipan 6“ na središnjem kolodvoru „Centralstation“ u Stockholmu.

Fleksibilan sustav modula poduzeća CONTAINEX omogućio je stvaranje optimalnog prostornog rješenja za klijenta unatoč teškoj prostornoj situaciji u središtu grada. To je rješenje obuhvatilo graditeljske urede za voditelje projekta s jedne strane i svlačionice i boravke za radnike s druge strane.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam