Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Pokretni građevinski ured, RU-Petrograd

Jedanput investirajte u kvalitetu i zatim dugo ubirite plodove! Rusko građevinsko poduzeće „Bauhaus“ radi samo s najboljima i stoga se oslanja na CONTAINEX. To je slučaj i u Petrogradu gdje su izgrađena dva nebodera sa stanovima visokog razreda. Dvokatni građevinski ured s atikom sastoji se od deset kontejnera od 20‘ i nudi površinu od otprilike 130 kvadratnih metara – dovoljno prostora za ured uprave gradilišta kao i prostorije za sastanke. Kada se ovaj projekt uspješno realizira nakon samo godinu dana gradnje, ovaj će građevinski ured krenuti dalje. To nije prvi put da se objekt seli! No, to nije nikakav problem zahvaljujući jednostavnoj demontaži i jednostavnoj ponovnoj montaži naših kvalitetnih kontejnera.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam