Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Dječji vrtić s opremom prilagođenom djeci, PL-Wroclaw

Zbog odabranih vrsta ostakljenja i prozora prilagođenih djeci, djeca preko dana dobivaju mnogo prirodnog svjetla. Objekt, koji se sastoji od više uredskih i sanitarnih kontejnera, ima prostorije za boravak različite veličine, kuhinju sa susjednom blagovaonicom i prostranu garderobu. Objekt uz to ima i više prostorija za kretanje različite veličine tako da djeca imaju dovoljno prostora za igru. Sanitarni su čvorovi opremljeni WC-ima i umivaonicima prilagođenima djeci. Mobilni dječji vrtić ima protupožarne panele i štitnike radijatora kao i brojne opcije koje štede energiju.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam