Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Dječji vrtić od uredskih i sanitarnih kontejnera, Poljska-Sroda Wielkopolska

Brza i individualna rješenja za dječje vrtiće i škole!

Privatni dječji vrtić u poljskom mjestu Sroda Wielkopolska sastoji se od ukupno 9 komada uredskih kontejnera od 20‘ i pruža prostor za otprilike 15 djece. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u komunalnom području CONTAINEX ima unaprijed definirane primjere koji vam pružaju sigurnost pri projektiranju čak i u slučaju velikih odstupanja u broju osoba.

Opcije opreme prilagođene djeci

Fleksibilni kontejnerski moduli imaju optimalnu rasvjetu i opcije opreme prilagođene djeci. Postojeće mogućnosti za odabir obuhvaćaju primjerice dječje WC-e, dječje umivaonike i tuševe. I varijante ostakljenja omogućuju djeci jednostavan pogled van.

Dječji vrtić od uredskih i sanitarnih kontejnera, Poljska-Sroda Wielkopolska play
True
http://www.containex.com.hr/-/m/images/ctx/anwendungen/polen/kindergarten-sroda/video-02.png
Toplinska izolacija za prostorne sustave
Toplinska izolacija za prostorne sustave

Komponenta koja štedi energiju

Kompaktan dječji vrtić opremljen je najvišom varijantom toplinske izolacije (110 mm PIR) kako bi se postigla najbolja moguća klima u prostoriji.

Odlučujuće prednosti kontejnerskih modula CONTAINEX:

  • Visok faktor ugode zbog najmodernije izolacije
  • rasvjetljene prostorije kroz kompletno ostakljenje
  • individualna podjela prostora
  • Izvedbe prilagođene djeci kao što je primjerice dječji WC

Ostale informacije, primjere projektiranja ili neobvezujući termin savjetovanja na temu modularnih prostornih rješenja za dječje vrtiće zatražite na: Upit

Otkrijte i ostale projekte koje je realizirao CONTAINEX:

Smještaj za tražitelje azila u Berlinu

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam