Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Lokal i trgovina udruge, Kristiansund, Norveška

Smještaj udruge za stadion Kristiansund, Norveška

Za stadion Kristiansund koji se nalazi na zapadnoj obali tijekom 2014. i 2015. isporučeno je i sastavljeno ukupno 17 komada uredskih i sanitarnih kontejnera. Kako bi se omogućili najbolji mogući uvjeti za snimanje nogometne momčadi, snimateljski je tim dobio potpuno ostakljen uredski kontejner.

Za prodaju ulaznica udruga se odlučila za uredske kontejnere sa specijalnim prodajnim prozorima (gornji/donji prozorčić). Za posjetitelje stadiona postavljeni su brojni sanitarni kontejneri s odvojenim WC-ima za žene i muškarce.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam