Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Građevinski ured, novogradnja, Y-Towers Amsterdam (NL)

Obzor Amsterdama obogaćen je za dva tornja u središtu grada. Kako bi se mogao osigurati planirani završetak radova 2020, izvođači su se oslonili na trokatni građevinski ured izgrađen od više od 70 uredskih, sanitarnih i stubišnih modula. U njemu se osim klasičnih uredskih prostorija i soba za sastanke nalazi i dovoljno prostora za garderobe i prostorije za druženje. Zahvaljujući kvalitetnoj izvedbi i prilagođenoj veličini prostorija zaposlenici mogu obavljati svoj posao u ugodnoj atmosferi i u neposrednoj blizini gradilišta.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam