Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Središnjica stožera spašavanja u zraku Crvenog križa, Lasa (IT)

Ekipa Crvenog križa ima mnogo posla na brojnim intervencijama u regiji oko Južnog Tirola. Planiranje i upravljanje intervencijama spašavanja u zraku u stožeru u mjestu Lasa odnedavno se odvija u visokokvalitetnom modularnom objektu od uredskih kontejnera proizvođača CONTAINEX. Ukupno 16 kontejnera upotrebljavaju se kao uredi, prostorije za boravak i druženje, a ekipa se u njima može i odmoriti nakon naporne intervencije. Prodaju i montažu obavio je naš trgovački partner iz Južnog Tirola Niederstätter i to provjerene kvalitete.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam