Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sustav građevinskih ureda Wembley Park, Engleska, London

Mobilna prostorna rješenja koja uvijek oduševljavaju!

Za građevinske radove na projektu stambenog kompleksa u londonskom parku Wembley CONTAINEX je na raspolaganje stavio fleksibilna prostorna rješenja kao građevinske urede. Trokatni sustav kontejnera s atikom sastoji se od ukupno 80 jedinica. Razdoblje uporabe iznosi više godina. Mobilni sustavi prostora blizu stadiona Wembley zaposlenicima nude brojne male i velike urede, prostorije za sastanke, kantinu s velikom blagovaonicom, prostorije za boravak te više područja sa svlačionicama i sanitarijama.

Tehnički zahtjevi

Sustav kontejnera Wembley Park realziran je u roku od nekoliko tjedana. Isporuku, montažu i sastavljanje obavio je službeni partner Garic Ltd. Dobro temperirane prostorije mogu se primjerice prilagoditi kao čajne kuhinje, praonice i zahodi. Oprema kao što su rebrenice, otklopno-zaokretni prozori ili zrcalne žarulje nude vrhunski komfor i dio su standardnog programa isporuke poduzeća CONTAINEX.

Wembley Park London

Projekt sustava građevinskih ureda Wembley Park London play
True
http://www.containex.com.hr/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Komponenta koja štedi energiju

Ovisno o klijentovu zahtjevu i klimatskim uvjetima prostorni sustavi CONTAINEX mogu se izvesti s najmodernijim varijantama izolacije, uređajima za grijanje i klimatizaciju te brojnom dodatnom opremom. Komponente koje štede energiju, kao što su primjerice detektori kretanja za rasvjetu, obilno su ugrađene u sustav kontejnera te potrebu za energijom svode na minimum.

Odlučujuće prednosti kontejnerskih modula CONTAINEX:

  • Isporuka i montaža ureda i smještaja u roku od nekoliko tjedana
  • Osobno savjetovanje na licu mjesta
  • Visokokvalitetni prostorni moduli za adekvatnu uporabu prostora
  • Fleksibilna mjesta postavljanja – potrebni su samo temelji i priključak na električnu mrežu, vodovod i kanalizaciju
  • Mogući su individualni rasporedi raznih veličina i oprema
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući uporabi materijala visoke kvalitete
  • Opcije najma, financiranja ili kupnje
Ostale informacije, primjere projekata ili neobvezujući termin za savjetovanje na temu sustava građevinskih ureda zatražite na: Upit
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam