Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington

Zahvaljujući najmodernijoj izolaciji, optimalnoj rasvjeti te klimatizacijskim uređajima i grijačima naši vam kontejnerski sustavi jamče vrhunski komfor.

Veliki smještaj za zaposlenike u najkraćem roku!

Za izgradnju nove plinske elektrane u Carringtonu na raspolaganje smo stavili više kontejnerskih sustava kao smještaj na gradilištu. Sustav se sastoji od ukupno 330 modula, a upotrebljava ga više poduzeća (npr. Duro Felguera, Alstom i ESBI). Zajedno s našim partnerom za prodaju, poduzećem Procomm Site Services, u roku od 6 mjeseci obavili smo isporuku i montažu tako da je građevinski projekt mogao započeti bez kašnjenja.

 

Flexible applications

Različiti kontejnerski sustavi služe kao uredi, kantine, boravci, sanitarni čvoroci, garderobe, prostorije za prvu pomoć i portirnirce. Zahvaljujući najmodernijoj izolaciji, optimalnoj rasvjeti te klimatizacijskim uređajima i grijačima naši vam kontejnerski sustavi jamče vrhunski komfor.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam