Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Objekt građevinskog ureda s naglascima u boji, FR-Grenoble

Dvokatni mobilni modularni objekt površine otprilike 220 m² (40 komada uredskih kontejnera od 20' i 10 komada spojnih kontejnera od 16') pružaju savršeno utičište za zaposlenike poduzeća „ESRF“. Zbog žute nadstrešnice i žutih detalja u boji ovaj je bijelosivi objekt doista jedinstven. Modularni objekt sastoji se od uredskih i sanitarnih kontejnera, kuhinje s blagovaonicom te prostorija za sastanke i boravak. Osim toga, zaposlenicima su na raspolaganju i garderobe kao i prostorije za tuširanje.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam