Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Stambeni kompleksi za zaposlenike, Loviisa, Finska

Kontenjeri za boravak, uredski i sanitarni kontejneri za zaposlenike nuklearne elektrane, Finska

U gradu Loviisi, 90 km udaljenom od Helsinkija, nalaze se tri kompleksa smještaja za zaposlenike. Ukupno se sastoje od 75 kontejnera i nude kvalitetu stanovanja kao kod kuće za 90 osoba.

Svi stambeni kompleksi sadržavaju brojne uredske prostorije i boravke te više sanitarnih područja. Uz to se u svakom stambenom kompleksu nalazi i veliko područje za kuhanje i blagovanje. Smještaj za zaposlenike izveden je s vanjskom krovnom konstrukcijom, koju je izveo partner za montažu, i to tipično finskog izgleda.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam