Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Prodajni ured za stanove, DK-Hedehusene

Ovaj prodajni ured odmah upada u oko zbog vrlo široke staklene fronte i zelene boje okvira i atike. Modularna prodajna površina za nekretnine u interijeru ima različite vizualne detalje kao i detalje koji štede energiju. Ugrađeni akustični stropovi poboljšavaju djelovanje zvuka u prostoriji. IP ostakljenje i energetski štedljive LED žarulje čine ured otvorenim i svijetlim. Ugrađeni klima-uređaj osigurava hladnu glavu čak i tijekom vrućih dana. Ured osim toga ima i podnu oblogu po čitavom prostoru, malenu kuhinju s blagovaonicom i odvojeni sanitarni čvor. Cjelokupnu sliku upotpunjuje moderan dizajn interijera koje je kupac odabrao.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam