Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Smještaj za tražitelje azila, Berlin, Njemačka

Njemačka / Engleska / Francuska / Italija grade mobilne zgrade od stambenih kontejnera!

U Berlinu smo za nekoliko mjeseci uz pomoć naših partnera uredili stambeni smještaj za 2.400 izbjeglica! Izbjeglicama je izgrađena sljedeća infrastruktura: prostor za boravak, spavaće sobe, prostorije za pranje i druženje, dječje igraonice, uredi uprave, prostorije za edukaciju i još mnogo toga. Na otvorenom prostoru su uređene velike površine za kretanje i igru!

Iskustvo i raznolikost

Aktualni nedostatak mogućnosti smještaja za tražitelje azila tjera mnoge općine na brzo djelovanje. CONTAINEX je prošle godine od kontejnerskih modula već uredio brojne smještaje za tražitelje azila. Modularni način gradnje omogućuje raznolike mogućnosti oblikovanja. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti stambene se jedinice mogu postaviti u bilo kojoj veličini i opremi na bilo kojem mjestu s priključkom na električnu struju, vodovod i kanalizaciju.

Projekt smještaja za tražitelje azila u Berlinu, CONTAINEX

Projekt smještaja za tražitelje azila u Berlinu, CONTAINEX play
True
http://www.containex.com.hr/-/m/images/ctx/anwendungen/deutschland/aslybewerberunterkunft-berlin/asuntyt.jpg

Građevinsko-tehnički zahtjevi

Modularni sustav u obzir može uzeti i građevinsko-tehničke zahtjeve kao što su primjerice Uredba o uštedi električne energije, protupožarna zaštita itd. Ta oprema visoke kvalitete može minimalizirati režijske troškove.

Različite mogućnosti primjene

Visok proizvodni kapacitet poduzeća CONTAINEX - kontejneri se proizvode u vlastitim tvornicama u Europi - omogućuje kratke rokove isporuke. Sustavi se mogu po želji proširivati i naknadno iskoristiti za razne primjene. Primjeri su prostorije udruga, sastanci mladih, centri za događanja, zamjenske građevine tijekom saniranja itd.

Odlučujuće prednosti kontejnerskih modula CONTAINEX:

  • Smještaj spreman za useljenje u roku od nekoliko tjedana
  • Osobno savjetovanje na licu mjesta
  • Adekvatan smještaj u prostornim modulima visoke kvalitete
  • Fleksibilna mjesta postavljanja – potrebni su samo temelji i priključak na električnu mrežu, vodovod i kanalizaciju
  • Mogući su individualni rasporedi raznih veličina i oprema
  • Fleksibilno proširenje i naknadna uporaba zahvaljujući modularnoj konstrukciji
  • Niski režijski troškovi zahvaljujući uporabi materijala visoke kvalitete
  • Opcije najma, financiranja ili kupnje
  • Kratki rokovi isporuke zahvaljujući vlastitoj proizvodnji u Europi

Ostale informacije, primjere projekata ili neobvezujući termin za savjetovanje na temu smještaja za tražitelje azila zatražite na: Upit

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam