Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Mobilna škola za pse na više od 300 m2, CH-Aesch

U Švicarskoj je sagrađen ovaj modularni objekt koji se sastoji od 22 prostorna modula. Naš kupac ondje vodi školu za pse na otprilike 325 m², neposredno ispred pripadajućeg područja za slobodno trčanje. Dvokatni je objekt projektiran vrlo otvoreno te je stoga pravi raj za četveronošce koji se u njemu nalaze. Objekt je opremljen klima-uređajima, IP staklima i pristupom terasi, a naš je kupac ovo mobilno prostorno rješenje uredio prema vlastitim željama. Ondje se ugodno osjećaju i ljudi i psi!
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam