Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Smještaj za zaposlenike „Abler Holzschlägerung“, AT-Landeck

Individualno modularno prostorno rješenje na 180 m2

12 prostornih modula na površini od 180 m2 osiguravaju potrebno opuštanje osoblja. Nakon napornog radnog dana zaposlenici se mogu opustiti u 6 svijetlih pojedinačnih i 2 prostrane obiteljske sobe. Sve sobe imaju vlastiti sanitarni čvor. Prostrano oblikovani prostor smještaja za zaposlenike, ugodna kuhinja i prostorija za tehniku doprinose individualnosti ove kuće od kontejnera.
Smještaj za zaposlenike, sječa stabala Abler Holzschlägerung, AT-Landeck play
True
http://www.containex.com.hr/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Koncepti sigurnog stila, za osobnu primjenu

Naši modularni kontejnerski sustavi mogu se upotrijebiti za najrazličitije primjene. Mi vam uvijek isporučujemo odgovarajući koncept! Ovisno o osobnoj potrebi zajedno razrađujemo veličinu sustava, raspored soba, varijante izolacije ili opreme. Klijent sam obavlja detalje kao što je vanjska oplata, sekundarni krov i zidne oplate. To je brzo i jednostavno modularno prostorno rješenje koje se može prilagoditi svakom krajoliku!

Za više informacija samo nam se obratite:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam