Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Modularni objekt za najam za preuređenje pokrajinske centrale ÖAMTC-a, AT-Dornbirn

Zbog modernizacije 40-godišnje centrale ÖAMTC-a u Dornbirnu je postavljen modularni objekt za najam kao zamjenski objekt tijekom radova. Tako će zaposlenici moći na uobičajenoj lokaciji u potpunosti obavljati sve poslove i to na istoj razini kvalitete kao i uvijek. Mobilni objekt koji se sastoji od 15 prostornih modula obuhvaća otprilike 220 m² na kojima se nalazi ured za turiste, šalter za turiste, pozivni centar i prodajni lokal. Objekt uz to ima i WC te je opremljen klima-uređajima i grijanjem. Ovo mobilno prostorno rješenje omogućuje smještaj članova bez ikakvih ograničenja sve do završetka radova na pokrajinskoj centrali ÖAMTC-a, što je u planu u kasnu jesen 2019.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam