Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kuća od kontejnera, s fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötztal/Tirol

Za samo nekoliko tjedana spremno za useljenje

Klijent je uz našu podršku u samo nekoliko tjedana realizirao projekt „kuća od kontejnera“. Za isporuku i montažu cjelokupnog kontejnerskog sustava bila su potrebna samo 2 dana. 14 prostornih modula klijentu nude savršeno stanovanje i rad na površini od ukupno 220 m2.

Zahvaljujući velikom ostakljenju na donjem je katu realiziran svijetao i prostran dnevni boravak s kuhinjom. Uz to se ondje nalaze WC i prostorija s tehnikom te gostinjska soba. Na gornjem katu „kuće od kontejnera“ nalaze se 2 spavaće sobe, garderoba, kupaonica te ured okupan svjetlom.

Kuća od kontejnera, s fiksnim ostakljenjem i drvenom oplatom, AT-Ötztal/Tirol play
True
http://www.containex.com.hr/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Vrhunska kvaliteta za individualnu uporabu

Kako bi se u planinama Tirola tijekom čitave godine osigurala ugodna klima u prostorijama, za ovu „kuću od kontejnera“ odabrana je izolacija najviše klase. Klijent je sam izveo opremu kao što je vanjska oplata, sekundarni krov i upravljačka stanica. To je brzo i jednostavno modularno prostorno rješenje koje se može prilagoditi svakom krajoliku!

Za više informacija samo nam se obratite:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja