Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Pomorski kontejner

Prostor za skladištenje i transport!

Potrebno vam je više prostora za skladište ili transport? Onda je pomorski kontejner proizvođača CONTAINEX prava stvar za vas!
Pomorski kontejneri, poznati i kao ISO kontejneri, dostupni su diljem Europe u različitim veličinama i izvedbama Dry-Van (DV), High Cube (HC) i Side Door (SD). Ostale su varijante primjerice Insulated (IN), Referrer (RF), Double Door (DD), Open Top (OT), Flat Rack (FF) i sl. Pomorski kontejner možete upotrebljavati kao fleksibilan skladišni prostor (npr. skladište za najam) ili kao kontejner za transport (prekomorski transport robe).

Vaše prednosti

  • Isporučuje se odmah
  • CSC plaketa
  • 28 mm laminatni pod (australski)
  • Pod od bambusa s protukliznom oblogom
  • Kovane i pocinčane brave za vrata
  • Protuprovalna zaštita zahvaljujući serijskom Lock-modulu
  • Bureau Veritas - certifikat
  • Limovi od Corten-čelika (antikorozivni)
Listaj PDF Veličina
Prospekt skladišni i pomorski kontejneri 5,45 MB
Tehnički opis 222 KB

Raspoložive veličine

Naši pomorski kontejneri dostupni su u 4 različite veličine i u izvedbama Dry-Van i High Cube.
  Pomorski kontejner 20' DV Pomorski kontejner 20' HC
   Pomorski kontejner 20' DV  Pomorski kontejner 20' HC
  Vanjske Iznutra Vanjske Iznutra
Dužina 6.058 mm 5.898 mm 6.058 mm 5.898 mm
Širina 2.438 mm 2.350 mm 2.438 mm 2.350 mm
Visina  2.591 mm 2.390 mm 2.896 mm 2.680 mm
Težina*  
2.050 kg
2.100 kg
     
  Pomorski kontejner 40' HC Pomorski kontejner 40' DV
  Pomorski kontejner 40' DV  Pomorski kontejner 40' HC
   Vanjske Iznutra   Vanjske Iznutra 
Dužina 12.192 mm 12.032 mm 12.192 mm 12.032 mm 
Širina 2.438 mm 2.350 mm 2.438 mm 2.350 mm
Visina  2.591 mm 2.385 mm 2.896 mm 2.680 mm
Težina*  3.500 kg 3.700 kg
* ovisno o opremi
2.989
* može se isporučiti i s vanjskom visinom od 2.800 mm, 2.960 mm / s unutarnjom visinom prostorije od 2.540 mm, 2.700 mm ** ovisno o opremi

Područja primjene i namjene

Bilo da naš pomorski kontejner upotrebljavate kao skladišni prostor za svoj pogon, na događanjima, kao poslovno skladište za najam ili kao kontejner za transport, on savršeno ispunjava vaše zahtjeve.
Skladišni kontejneri i kontejneri za materijal
Skladišni kontejneri i kontejneri za materijal
Događanja
Događanja

Pomorski kontejner rabljeni

Ovi rabljeni pomorski kontejneri mogu se koristit i kao skladišni ili transportni kontejneri. Naši rabljeni pomorski kontejneri odmah su dostupni na raznim depoima u cijeloj Europi. Osim najviše upotrebljavanih kontejnera od 20' i 40' nudimo vam i izvedbe kontejnera Open Top, High Cube, Double Door i Side Door za prodaju.

 

Rabljene pomorske kontejnere možete upotrebljavati univerzalno (npr. kao skladište za gume i materijal ili spremnike za transport) jer nude optimalno rješenje za vaš problem sa skladištenjem ili transportom. Naravno da naši pomorski kontejneri, koji se upotrebljavaju za transporte, imaju i valjanu plaketu CSC. Svi navedeni tipovi kontejnera na uzoj strani imaju dvostruka krilna vrata koja se potpuno otvaraju.

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Imate li još pitanja?
Naši specijalisti za kontejnere rado vam stoje na raspolaganju!

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja. Zatražite još danas neobvezujuću ponudu.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam