Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Kontejneri za najam diljem Europe s uslugom RENT A BLUE BOX

Brzo, fleksibilno i pouzdano.

Inicijativu RENT A BLUE BOX osnovao je CONTAINEX sad već prije više od 25 godina. Pod tim se sloganom u čitavoj Europi nude i distribuiraju kontejneri za najam - izravno ili preko odabranih partnera. Možete birati između uredskih, sanitarnih i skladišnih kontejnera.

  • Izravan najam od proizvođača CONTAINEX: više od 30.000 jedinica
  • Najam od partnera: više od 90.000 jedinica

Brzo i individualno planiranje vašeg kontejnerskog sustava

CONTAINEX se oslanja na flotu za najam diljem Europe, u kombinaciji sa svim europskim partnerima, više od 120.000 jedinica na više od 250 depoa. Na taj način možemo osigurati trenutačnu raspoloživost u Europi. Ovisno o potrebi kontejneri za najam mogu se unajmiti po tjednima, mjesecima ili godinama.
Kontejner-terasa - RENT A BLUE BOX
Kontejner-terasa - RENT A BLUE BOX
Škola - RENT A BLUE BOX
Škola - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Skladišni kontejner - RENT A BLUE BOX
Građevinski uredi - RENT A BLUE BOX
Građevinski uredi - RENT A BLUE BOX

Možete brzo i jednostavno urediti ugodno mjesto za rad svojim zaposlenicima. Pri realizaciji vašeg prostornog rješenja prate vas kompetentni voditelji projekata! Ta podrška seže od planiranja preko isporuke do stručne montaže koju obavljaju certificirani partneri.

Pošaljite na neovbezujući upit kako biste dobili više informacija o kontejnerima za najam i uvjetima najma!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam