Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Uporaba za humanitarne pomoći i prirodne katastrofe

Liječnici bez granica, Crveni križ i druge nevladine organizacije (NGO) vjeruju dokazanoj kvaliteti naših uredskih i stambenih kontejnera - i to također i u najudaljenijim područjima kao što su primjerice Haiti, Pakistan ili Jugoistočna Azija.

U situacijama humanitarne krize i katastrofe važan je svaki sat. Stoga činimo sve što možemo kako bismo Vam u najkraćem mogućem roku pomogli pri osmišljavanju mobilne bolnice. Naša podrška seže od planiranja preko transporta, postavljanja, koje obavljaju naši timovi, pa sve do razmontiravanja prostornih rješenja specifičnih za klijenta. Imamo višedesetljetno iskustvo u zemlji i inozemstvu u području uređenja mobilnih centrala za pomoć žrtvama i pružateljima pomoći.

Flota za najam u cijeloj Europi obuhvaća više od 30.000 prostornih modula, a zahvaljujući uskoj suradnji s pouzdanim prijevozničkim partnerima (između ostaloga LKW WALTER) pružamo vam brzu podršku. Isporuka prostornih sustava CONTAINEX u izvedbi Transpack omogućuje povoljne mogućnosti transporta uz uštedu prostora, primjerice i zrakoplovima ili brodom u prekomorskim kontejnerima. Ovaj sustav koji štedi troškove omogućuje transport do deset komada uredskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. Kod projekata na više kontinenata kontejner Transpack možemo u specijalnoj izvedbi sigurno zapakirati u pomorske kontejnere te ga poslati zrakoplovom ili brodom.

Vaše prednosti

  • Brza i jednostavna montaža od strane zaposlenika na licu mjesta
  • Visok stupanj fleksibilnosti zahvaljujući zamjenjivim zidnim elementima
  • Visokokvalitetna izolacija za područje vruće i hladne klime
  • Jednostavan transport i ponovno postavljanje na drugoj lokaciji
  • Brzo dostupno
  • Višedesetljetno iskustvo

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt kampovi, smještaj, prostorije za druženje i građevinski uredi 3,63 MB
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt skladišni i pomorski kontejneri 5,45 MB

Primjer konfiguracije

Ovidno o prirodnoj katastrofi možemo vam pomoći s unaprijed definiranim primjerima projekata i tako vam uštedjeti dragocjeno vrijeme. Tako će u suradnji s vama nastati konfigurirane prostorne jedinice za individualne potrebe.

Naše proizvode nabavlja i UN (Ujedinjeni narodi), čime naši proizvodi uveliko doprinose osiguranju mira u mnogim zemljama. Prostorne mogućnosti sežu od mobilnih bolnica, prostorija za preglede i liječenje, ljekarna pa sve do spavaonica za žrtve i pružatelje pomoći. Ostale su namjene primjerice kontrole pristupa, sigurnosne ograde ili smještaji za ekipe za vojnike, teretane, u skladu sa standardom na koji ste navikli u domovini. Brzo pripremanje prostornih rješenja obuhvaća i sanitarne jedinice bez zapreka sa svježom vodom i mogućnošću spremanja alata i materijala.

Tako nastali objekti mogu se proširivati po želji i naknadno upotrebljavati u razne svrhe. Dopustite da vas inspiriraju naši primjeri konfiguracija pa da i sami steknete dojam o fleksibilnosti naših prostornih modula.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije za slučaj uporabe za humanitarne pomoći i prirodne katastrofe

Odgovarajući proizvodi

Za uporabe u području humaniterne pomoći i prirodnih katastrofa prikladni su naši uredski i stambeni kontejneri koji u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerima i brojnim mogućnostima opremanja omogućuju optimalno usklađivanje s individualnim potrebama.
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Zahvaljujući našim fleksibilnim i lako zamjenjivim zidnim elementima i kratkoročnom dostupnosti svih potrebnih rezervnih dijelova prostorije se mogu i kasnije brzo i jednostavno preurediti.

Mobilni prostorni sustavi za slučajeve humanitarne pomoći i prirodne katastrofe sadrže najmodernije varijante izolacije, uređaje za grijanje i klimatizaciju s brojnom dodatnom opremom. U to spadaju specijalne kuhinje, praonice i toaleti, ali i rasvjeta, akustični stropovi, trostruko ostakljenje ili sigurnostni paketi.
Naša oprema tako omogućuje podizanje promišljenih kampova koji omogućuju najbolji mogući komfor za žrtve i pružatelje pomoći.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja u slučaju humanitarne pomoći i prirodne katastrofe:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Liječnici bez granica, Pakistan
Liječnici bez granica, Pakistan
Katastrofalna poplava u Aziji
Katastrofalna poplava u Aziji
Humanitarna akcija
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam