Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Skladišni kontejner

Ako su vam potrebni privremeni ili trajni skladišni prostori za vaše proizvode, možemo vam brzo pomoći s našim skladišnim kontejnerima i kontejnerima za materijal. Skladišni su vam kontejneri na raspolaganju u najrazličitijim veličinama i bojama s brojnim praktičnim opcijama opreme i sigurnosnim paketima.

Skladišne prostore možete upotrebljavati kao privatna skladišta za materijal ili kao poslovna skladišta za najam. Skladišni kontejneri imaju cinkom fosfatirani sloj i praškasti premaz KTL (kataforezno potpno lakiranje). Stoga su savršeno skladište za najam ili mobilna radionica čak i u najgorim uvjetima na gradilištu. Uvođenjem „isporuke u kompletu“ omogućeno je slaganje do pet kontejnera jedan u drugi i njihov zajednički transport. Ako vam je u kratkom roku potreban skladišni prostor, možemo vam pomoći sa svojom flotom za najam u cijeloj Europi, s više od 30.000 prostornih modula koje možete dobiti u roku od samo nekoliko dana!

Vaše prednosti

  • Visokokvalitetno lakiranje premazom KTL i vrućim praškastim premazivanjem
  • Rukovanje dizalicom i viličarem
  • Elektro oprema i sigurnosni paket
  • Pocinčane šipke za zaključavanje
  • Kvalitetan pod od lameliranog drva debljine 21 mm s obostranim premazom smolom
  • Kontrolirana kvaliteta proizvoda

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt skladišni i pomorski kontejneri 5,45 MB
4,13 MB
Protuprovalna zaštita 226 KB
Sustav regala za skladišne kontejnere 633 KB
Lakiranje 698 KB
Skladišni kontejner s naljepnicama 1,94 MB
Električna oprema 408 KB
Skladišni kontejner s prozorom i ulaznim vratima 389 KB
Sigurnosni paket 408 KB

Primjer konfiguracije

Ovisno o potrebi za svoje skladišne prostorije možete planirati dvostruka krilna vrata s pocinčanim zasunima, ali i dodatna ulazna vrata. Kod kontejnera za radionice i materijal možete opcijski naručiti čak i prozore, priključak na električnu mrežu, svjetlo, ventilacijsku rešetku ili pregradnu rešetku.

Najmanji skladišni kontejner ima otprilike 4 m² pa sve do 15 m². Sami odlučujete o veličini skladišnog prostora, boji, broju i rasporedu prozora i vrata, električne opreme, broju utičnica, osvjetljenju prostora pa sve do potrebnog sigurnosnog paketa.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije za skladišne kontejnere i kontejnere za materijal:

Odgovarajući proizvodi

Naši skladišni kontejneri idealni su za skladišne prostorije i skladišta za najam. Nudimo ih na prodaju ili najam u svim veličinama, bojama i s brojim mogućnostima opreme:
Skladišni kontejner

Skladišni kontejner s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu uporabu.

Kontejner za najam

Trenutačno dostupni skladišni kontejneri za najam trajanja po vašem izboru.

Mogućnosti opreme

Postoje broje mogućnosti opremanja skladišnih kontejnera i kontejnera za materijal. Tako je tu primjerice idealan sigurnosni paket s protuprovalnom zaštitom (moguća je i naknadna ugradnja) i unutarnja sigurnosna brava / zaštita od provale polugom, čelična vanjska vrata te rešetke za prozore i vrata. Osim toga moguće je i standardno opremanje električnom opremom. To obuhvaća upuštene priključke CEE, fluorescentne cijevi sa sklopkom za vlažne prostorije i razvodnom kutijom s integriranim utičnicama.

Dodatno možete odlučiti da li su vam potrebni prozori i vrata te hoće li se u vašim skladišnim kontejnerima postaviti naš promišljeni sustav regala. Pomoću karte boja RAL CTX možete definirati svoju osobnu boju izvana. Na dugotrajnu vanjsku foliju otpornu na UV zračenje koju mi postavljamo na skladišni kontejner može se staviti i logo vašeg poduzeća. To doprinosi visokoj razini prepoznavanja vašeg skladišta i skladišta za najam.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja skladišnih kontejnera i kontejnera za materijal:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Self Storage Anlage „Blau-Weiß“ der Fa. Hesoun, AT-Brunn am Gebirge
Objekt skladišta za najam, AT-Brunn am Gebirge
Pokretni ugostiteljski objekt od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Pokretni ugostiteljski objekt od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Skladišni kontejner kao "Samoopskrbljivački box" organizacije „OffGridBox“, IT-Arezzo
Skladišni kontejner kao "Samoopskrbljivački box" organizacije „OffGridBox“, IT-Arezzo
Mobilni videonadzor u skladišnom kontejneru, DE-Weinsheim
Mobilni videonadzor u skladišnom kontejneru, DE-Weinsheim
Selfstorage depo, AT-Beč
Selfstorage depo, AT-Beč
Skladišni kontejneri i kontejneri za materijal
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam