Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Sanitarne prostorije i zahodi

Naše sanitarne prostorije i toaleti nude vam čistoću najviše razine. Za svoj projekt možete u najkraćem roku dobiti jednostavno i nekomplicirano individualno rješenje.

Priključci za vodu upušteni u zid omogućuju vam da u sanitarnim prostorijama u svakom trenutku uživate u svježoj vodi, zbog čega nije potrebna uporaba kemikalija. Sanitarni moduli mogu se upotrebljavai kao pojedinačnih zahodi ili sanitarni sustavi za više osoba. Tako se u sanitarnim područjima osim toaleta, pisoara i umivaonika s funkcijama uštede vode nalaze i tuševi s bojlerom za toplu vodu, podne odloge otporne na habanje, nelomljiva metalna zrcala, dozatori sapuna itd. Ovisno o potrebni možete sami izraditi sanitarnu prostoriju.

Vaše prednosti

  • Individualna podjela prostora
  • Visok stupanj ugode
  • Opcije koje štede energiju
  • Razne varijante opreme
  • Kratki rokovi isporuke
  • Odmah primjenjivi

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt kontejneri za najam 4,13 MB
Komponenta koja štedi energiju 363 KB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB

Primjer konfiguracije

Ovisno o namjeni možete individualno planirati svoj sanitarni prostor. Bilo da je riječ o pojedinačnom toaletu u vrtu u predgrađu ili čitavom sanitarnom objektu za glazbeni događaj, mi imamo pravo rješenje za vas i možemo se osloniti na dugogodišnje iskustvo.

Najmanje sanitarne prostorije imaju otprilike 2 m2, a gornja granica površine gotovo da i ne postoji. Vi sami odlučujete o broju toaleta, umivaonika, tuševa, vrsti podne obloge, podjeli sanitarnog prostora, raspored pregradnih zidova i vrata pa sve do potrebnog broja utičnica.


Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracija sanitarnih prostora i toaleta:

Odgovarajući proizvodi

Za sanitarne prostore su idealni naši sanitarni kontejneri koje nudimo i u kombinaciji s uredskim i stambenim kontejnerima i to u brojnim mogućnostima opreme:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Da bi unaprijedili ekološki način razmišljanja, osim ekološki prihvatljive proizvodnje ugrađene su i dodatne mjere koje štede energiju. To su primjerice visokokvalitetna izolacija, vodokotlić s funkcijom štednje ili armatura Stop & Go.

Razni sanitarni i toaletni kontejneri mogu se i uzeti u najam, a moguće je isporučiti i sanitarne prostore na licu mjesta tako da su potpuno spremni za trenutačnu uporabu. Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju raspoloživost. Stoga je zamjena potrošnih dijelova ili prilagodba postojećem sanitarnom objetku zajamčena i sljedećih desetljeća.

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja sanitarnih i toaletnih prostora:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Kontejneri za najam za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Kontejneri za najam za finale Lige prvaka 2016., IT-Milano
Sanitarni kontejner u kampu za mlade, AT-Mariazell
Sanitarni kontejner u kampu za mlade, AT-Mariazell
Pfadfinderlager urSPRUNG 2010, AT-Laxenburg
Izviđački logor „urSPRUNG“ 2010, AT-Laxenburg
Kamp za navijače na Europskom nogometnom prvenstvu, sajamska hala, AT-Beč
Kamp za navijače europskog prvenstva, sajamski paviljon, AT-Beč
"World Sailing Games", AT-Jezero Neusiedler
"World Sailing Games", AT-Jezero Neusiedler
Sanitarne prostorije
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam