Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Izložbeni i prodajni prostori

Jedna od najvažnijih stvari za nove poduzetnike sigurno je pitanje poslovnog lokala. Rado ćemo vam odgovoriti na pitanje „Kako treba izgledati novi prodajni lokal?“.

Proteklih smo desetljeća sa svojim klijentima razradili nebrojene koncepte izrađene po mjeri, kod kojih su njihove individualne potrebe optimalno ispunjene proizvodima CONTAINEX. Bilo da je riječ o pekarnici, ljekarni, supermarketu, autosalonu, banci, kiosku sa sendvičima ili čak proizvodnom pogonu, mi uvijek imamo pravi koncept.

Vaše prednosti

  • Individualne unutarnje i vanjske obloge
  • Slobodno biranje podjele prostora
  • Razne veličine prostora
  • Prirodno svjetlo zbog raznih varijanti opreme
  • Troškovne prednosti u odnosu na uobičajenu gradnju
  • Kratki rokovi isporuke

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Standardizirani prostorni moduli u načinu gradnje s panelima mogu se kombinirati po želji (čak i naknadno) tako da nastaju individualni prodajni prostori različite veličine. Kod izložbenih i prodajnih prostora možete isplanirati primjerice skladište, blagovaonice, prostorije za boaravak ili područja za savjetovanje. Kako biste svojim kupcima mogli ponuditi vrhunsku uslugu, naravno da su vam na raspolaganju i sanitarna područja bez zapreka (umivaonici, toaleti/pisoari) pa čak i svlačionice.

Najmanja prodajna površina iznosi otprilike 15 m² i gotovo da i nema kraja prema gore. Sami odlučujete u podjeli prostora modularnog objekta, rasporedu pregradnih zidova i vrata, rasvjeti prostorija, ostakljenju, svjetlu pa sve do potrebnog broja utičnica.

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije izložbenih i prodajnih prostora:

Odgovarajući proizvodi

Naši su uredski kontejner idealni za izložbene i prodajne prostore. Nudimo ih u kombinaciji sa sanitarnim kontejnerima i brojnim mogućnostima opreme:
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

I mnogi su arhitekti otkrili novu vrstu gradnje! S vašim idejama i našim kontejnerskim modulima zajedno možemo kreirati atraktivne izložbene prostore i prodajne lokale jedinstvena izgleda.

Karakteristične unutarnje i vanjske obloge (koje izvode partnerska poduzeća) omogućuju nam da izgled prodajnog lokala individualno prilagodimo vašim potrebama. Za vanjski premaz visoke kvalitete na sustavu na raspolaganju je širok spektar boja koje se mogu pronaći u karti boja CTX-RAL. Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opreme izložbenih i prodajnih prostora:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Referencije

Specijalizirana trgovina pločicama, izložbeni i prodajni prostor Schöllauf, Langkampfen, Austrija
Specijalizirana trgovina pločicama, izložbeni i prodajni prostor Schöllauf, Langkampfen, Austrija
Ured za prezentaciju nekretnina, AT-Kitzbühel
Ured za prezentaciju nekretnina, AT-Kitzbühel
Mobilna cvjećarnica „Netta“, HU-Nagykanizsa
Mobilna cvjećarnica „Netta“, HU-Nagykanizsa
Pokretni ugostiteljski objekt od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Pokretni ugostiteljski objekt od jednog skladišnog kontejnera, GB-Colchester
Salon za prodaju automobila KFZ Warner, Möllersdorf, Austrija
Salon za prodaju automobila KFZ Warner, Möllersdorf, Austrija
Izložbeni i prodajni prostori
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam