Specijalna ponuda
contactToggle Kontakt

Distributer energije / ulja / gasa

Sa svojim se projektom možete potpuno pouzdati u našu vrhunsku kvalitetu koja traje desetljećima. Certificirana i standardizirana proizvodnja svih mobilnih prostornih rješenja omogućuje vam realizaciju jednostavnih individualnih rješenja po mjeri svojih zaposlenika. Posve je svejedno je li pritom riječ o privremenom ili trajnom projektu. Možemo se pohvaliti brojnim projektima u Europi, Rusiji i Africi koje smo uspješno realizirali s našim međunarodnim klijentima.

 

Zahvaljujući našem fleksibilnom modularnom sustavu s izmjenjivim zidnim elementima i jednostavnoj montaži moguće je i u najkraćem roku montirati i dovršiti objekte na vaše veliko zadovoljstvo. I kasnije adaptacije, npr. dodatni prozori, klima-uređaji ili čak promjena lokacija čitavog postrojenja, mogu se realizirati u kratkom roku, bez velikog troška.

 

Sa svojih 6 vlastitih proizvodnih pogona u Europi osiguravamo brzu i neprestanu dostupnost svih vrsta kontejnera. S više od 50.000 prodanih kontejnerskih jedinica vodeći smo ponuđač na europskom tržištu u području „mobilnih prostornih rješenja“.

Vaše prednosti

  • Brzo postavljanje zahvaljujući lokalnim timovima za montažu
  • Mali troškovi prijevoza (kontejner Transpack)
  • Savršena izolacija za tople i hladne klimatske zone
  • Visok stupanj fleksibilnosti u oblikovanju prostora zahvaljujući zamjenjivim zidnim panelima
  • Jednostavne kasnije adaptacije u oblikovanju prostora zahvaljujući fleksibilnom sustavu modula
  • Jednostavno postavljanje, premještanje i ponovno sastavljanje ako sustave valja preseliti na novu lokaciju

Preuzimanje

Listaj PDF Veličina
Prospekt uredski, sanitarni i toaletni kontejneri / modularni objekti 5,24 MB
Prospekt kampovi, smještaj, prostorije za druženje i građevinski uredi 3,63 MB
Prospekt skladišni i pomorski kontejneri 5,45 MB
Podne obloge 1,8 MB
Termoizolacija 1,70 MB
Protupožarni elementi 1,67 MB
Fiksno ostakljenje 523 KB

Primjer konfiguracije

Radi optimizacije troškova prijevoza razvili smo kontejner Transpack (uredski kontejner u paketu) koji se sastavlja tek na željenom odredištu. Taj sustav koji štedi troškove omogućuje transport do deset komada uredskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. Taj sustav koji štedi troškove omogućuje transport do deset komada uredskih i stambenih kontejnera od 20' sa zidnim elementima na samo jednom kamionu. U slučaju projekata na više kontinenata kontejner Transpack možemo sigurno upakirati u pomorske kontejnere u specijalnoj izvedbi te ih poslati zrakoplovom ili brodom. Čim se pojedini kontejneri dostave na odredište, naši kompetentni lokalni partneri sastavljaju ih u modularni objekt.

 

Smještaji za zaposlenike mogu se savršeno kombinirati s prostorima za boravak, kantinama, teretanama ili svlačionicama. U području sanitarija vašim su zaposlenicima po želji na raspolaganju toaleti bez zapreka i umivaonici. Najmanji smještaj za zaposlenike iznosi otprilike 15 m², a gotovo da ne postoji gornja granica površine. Sami odlučujete o veličini i podjeli prostora modularnog objekta, rasporedu pregradnih zidova i vrata, vrstama ostakljenja, svjetlu pa čak i potrebnom broju utičnica. Tako nastali objekti mogu se proširivati po želji i naknadno upotrebljavati u razne svrhe.

 

Ovdje možete vidjeti neke primjere konfiguracije smještaja za zaposlenike:

Odgovarajući proizvodi

Za realizaciju vašeg prostornog rješenja u sektoru energije, nafte i plina na raspolaganju su vam naši uredski kontejneri kao i sanitarni kontejneri koji se mogu fleksibilno kombinirati i prilagoditi vašim individualnim zahtjevima.
Uredski kontejner

Uredski i stambeni kontejneri s brojnim mogućnostima opreme za trenutačnu primjenu.

Sanitarni kontejner

Sanitarna rješenja bez zapreke sa svježom vodom i kompletnim uređenjem za vaš projekt.

Mogućnosti opreme

Naše profesionalno upravljanje rezervnim dijelovima jamči isporuku dodatne opreme i rezervnih dijelova u kratkom roku, te njihovu dugogodišnju raspoloživost. Na taj je način osigurana zamjena potrošnih dijelova i sljedećih desetljeća.

 

Zahvaljujući fleksibilnom modularnom sustavu prostorni moduli za smještaj zaposlenika mogu se prilagoditi točno vašim zahtjevima kao i adaptirati u svakom trenutku. Kako bi se u raznim klimatskim zonama mogla osigurati izvrsna klima u prostoriji, možete birati između brojnih kvalitetnih varijanti izolacije: npr. MW (mineralna vuna), PU (poliuretan), PIR (poliizocijanurat) ili SW (kamena vuna).

 

Ovisno o zahtjevima - svejedno za područja tople ili hladne klime - možete sami slobodno odabrati idealnu toplinsku izolaciju za svoj smještaj za zaposlenike. Na raspolaganju su vam razni sustavi grijanja i mogućnosti klimatizacije za mobilni smještaj. Tako se klima u prostoriji Vašeg prostornog modula CONTAINEX može optimalno namjestiti pa ćete tako Vi i Vaši zaposlenici uživati u maksimalnom komforu!

 

Ovdje možete vidjeti neke mogućnosti opremanja smještaja za zaposlenike:

Opcije financiranja

Kontejneri proizvođača CONTAINEX mogu se ovisno o trajanju postavljanja i budžetu kupiti, unajmiti ili uzeti na leasing. Ispunite obrazac za kontakt i dopustite da vas naši zaposlenici bez ikakve obveze savjetuju o mogućnosti financiranja koja vam najviše odgovara.

Reference

Smještaj za zaposlenike, Gabun-Libreville
Smještaj za zaposlenike, Gabun-Libreville
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Uredski sustav za elektranu, Newport, UK
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Smještaj na gradilištu za elektranu Carrington
Uredske prostorije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Uredske prostorije i prostorije za boravak na naftnoj platformi Bautas, NO-Bergen
Kontejnerski sustav s uredima na radilištu rafinerije, BG-Burgas
Kontejnerski sustav s uredima na radilištu rafinerije, BG-Burgas
Distributer energije / ulja / gasa
Ostale referencije

Želite realizirati sličan projekt?

Rado ćemo vas posavjetovati osobno na licu mjesta, preko telefona i e-pošte ili vam na nekom od naših oglednih objekata pokazati prednosti mobilnih prostornih rješenja.

Samo ispunite naš neobvezujući obrazac za kontakt i jedan od naših kompetentnih savjetnika javit će vam se povratno u roku od jednog radnog dana. Radujemo se vašoj poruci!

Moji podaci

Oslovljavanje *
Ime / Prezime *
Poduzeće
Ulica
Poštanski broj / Mjesto *
Država *
Telefon *
+43
E-pošta *

Napomene
Usnimavanje podataka
Odaberite datoteku za učitavanje ili povucite datoteku i ovdje je odložite: Dopušteni su samo sljedeći formati datoteka: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obvezno polje Postoji mogućnost da CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. radi izvršavanja obrade, vaše podatke proslijedi odabranom trgovačkom partneru. On vas može kontaktirati radi navedene svrhe. Pojedinosti o postupanju s vašim osobnim podatcima pronaći ćete u našoj Izjavi o zaštiti podataka.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam