Specijalna ponuda
Karijera

Karijera

Naše kontejnere možete pronaći kao fleksibilna prostorna rješenja s budućnošću na svim kontinentima. Raznoliko su primjenjivi i mogu se posvuda jednostavno i brzo postaviti.

Što je potrebno za to? Inovativni duh naših inženjera u odjelu za razvoj, pouzdanost naših zaposlenika u sektoru logistike i angažman naših specijalista unutar poduzeća i na terenu. Tek besprijekorna uigranost visoko motiviranog tima pretvara inovativne ideje u savršena (prostorna) rješenja.

Želite li postati karikom ovog dobro podmazanog lanca? Imate li potrebne kvalifikacije? Onda vam nudimo sigurnost, zanimljivu perspektivu te prostor za vaš osobni razvoj i planiranje karijere. 

Join the Winner!

Zašto CONTAINEX?

Zašto CONTAINEX?

Odlično je biti dio uspješnog tima i zajedno postavljati na noge brojne fantastične projekte. Od Europskog nogometnog prvenstva do Olimpijskih igara.


KONTEJNER - proizvod s budućnošću

KONTEJNER - proizvod s budućnošću

Kontejner je tata-mata za sve, umjetnik preobrazbe i višenamjenski alat za stvaranje prostora - sve odjednom. Kod nas čak u skladu s najstrožim standardnim zaštite okoliša i kvalitete!


Poslovna filozofija poduzeća

Poslovna filozofija poduzeća

Kooperativni stil rukovođenja sa socijalnim angažmanom potiče talente i vlastitu odgovornost.


Opis posla

Opis posla

Sa svojim raznim sposobnostima kvalificirani zaposlenici i zaposlenice brinu se za neprestan rast poduzeća CONTAINEX.


Pripravnički program

Pripravnički program

Svaki je pobjednik jednom napravio prvi korak. Kod nas vaša karijera započinje pripravničkim programom „Train the Winner".


Razvoj i perspektive

Razvoj i perspektive

Kroz izobrazbu i usavršavanje te ciljano poticanje vaših jakih strana omogućavamo vam kontinuiran i trajan razvoj vaše karijere.


Sustav plaća i povlastica

Sustav plaća i povlastica

Atraktivan poslodavac zna cijeniti trud: sustav nagrada, prvenstvo i ostali atraktivni poticaji održavaju ambiciju naših zaposlenica i zaposlenika.


Otvorena mjesta

Otvorena mjesta

Želite li s nama krenuti put rasta? Ovdje ćete pronaći aktualna otvorena radna mjesta.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja