Specijalna ponuda
Best Recruiter - LKW WALTER
Certifikat 2016/2017

Career-ova nagrada „Best Recruiter“

Ove se godine posebno radujemo 10. mjestu u ukupnom poretku u Austriji te 17. mjestu na području Njemačke, Austrije i Švicarske, među 1.520 testiranih vrhunskih poslodavaca. To je lijepa potvrda da smo uspjeli u svojem nastojanju da potencijalne zaposlenice i zaposlenike stavimo u središte.

 

Što predstavlja nagrada „Best Recruiter“?

„Best Recruiters" je najveća studija u Austriji na području odabira zaposlenika. Pritom se iz godine u godinu, u više od 500 najvećih austrijskih poduzeća, ocjenjuje razina i kvaliteta odabira zaposlenika.

Rezultati, utemeljeni na 106 kriterija, omogućuju prosudbe o kvaliteti i opsegu prisutnosti odabira zaposlenika na internetu te ostalih aktivnosti odabira zaposlenika kao što su sajmovi, škole i sveučilišta. Na temelju povratnih informacija sudionika prosuđuje se i kako se odjeli za ljudske potencijale ophode s kandidatima.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam