Specijalna ponuda
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Tijekom izobrazbe prate Vas uspješni treneri.
Najbolja moguća izobrazba, kontinuirano učenje i usavršavanje, osnovni su dijelovi kulture našeg poduzeća. Vrhunski obrazovani zaposlenici i zaposlenice sa visokim stupnjem socijalne kompetencije, istovremeno su ključ uspjeha poduzeća.

WALTER ACADEMY – „srce“ našeg poduzeća – je centar za izobrazbu i usavršavanje, gdje se održavaju birane edukacije, seminari, konferencije i posebni događaji. To je mjesto susreta, dijaloga i kovačnica novih ideja.

Smještena u nekadašnjoj obiteljskoj kući osnivača poduzecća, WALTER ACADEMY nudi ne samo idealan okvir za prenošenje znanja, nego posebno i predaju naših osnovnih vrijednosti i filozofije budućim generacijama zaposlenika. WALTER ACADEMY na jedinstven način omogućuje ulazak u svijet grupe WALTER GROUP.

„Sve što se odnosi na rukovođenje svodi se na življenje vrijednosti i utjelovljenje dobrog učitelja.“
(Citat našeg osnivača poduzeća)
Uspjeh počinje odgovarajućim obrazovanjem!
WALTER ACADEMY - Sala za obedovanje
WALTER ACADEMY - Prostorije za obuku
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja