Specijalna ponuda
CONTAINEX - Pripravnički program

Pripravnički program

Uspjeh počinje odgovarajućim obrazovanjem!

CONTAINEX - Pripravnički program

Svaki put započinje prvim korakom: Vaša karijera kod nas započinje pripravničkim programom „Train the Winner“. Ovdje ćete temeljito naučiti svoj posao - i to od profesionalaca, u praksi i razgovoru.

Training on the Job znači da ste od početka potpuno uključeni u svakodnevno poslovanje.

Kroz brojne seminare i radionice steći ćete osnovna znanja iz struke. Pritom će Vas pratiti iskusni mentori i mentorice.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Zatim ćete, u skladu sa svojim talentima i sposobnostima, preuzeti svoje osobno područje odgovornosti.

Specifična izobrazba po odjelima

Naše specifične izobrazbe po odjelima pokazuju koliko je rad u poduzeću CONTAINEX raznolik.

  • U odjelima prodaje razrađujete temeljno znanje i iskustva od prvog razgovora s klijentom preko izrade ponude, pregovora o cijenama i prihvaćanja naloga pa sve do odvijanja;  posljednje obuhvaća između ostaloga interno naručivanje u proizvodnom pogonu, vremensko planiranje isporuke/montaže, završnu kontrolu i obračun.
  • U odjelu za projektiranje riječ je o kreativnoj razradi tehnički ostvarivih rješenja te izradi skica za kontejnerske sustave; naučit ćete sve što je potrebno kako biste želje kupaca pretvorili u izvedive projekte.
  • U poslovnom sektoru razvoja proizvoda i inovacija uvest ćemo vas u tehnički daljnji razvoj proizvoda i prilagodbe programa proizvoda zahtjevima kupaca i tržišta.
  • U logističkom odjelu naučit ćete sve o planiranju prijevoza, koordinaciji termina i nadzoru prijevoza.
  • U marketinškom odjelu upoznat ćete naš cjelokupni nastup na tržištu; pokazat ćemo vam što je važno pri prvom pristupanju kupcu, koja težišta i alati na tržištu postoje te kako ciljanim marketinškim mjerama možemo podržati kolege iz prodaje.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Uporabom internetske stranice slažete se sa spremanjem kolačića. Ostale informacije pronaći ćete na: Uvjeti korištenja