Specijalna ponuda
CONTAINEX - Voditelj/ica prodaje

Voditelj/ica prodaje

Kod kuće u cijeloj Europi

CONTAINEX - Voditelj/ica prodaje

Naši voditelji i voditeljice prodaje prodaju i iznajmljuju mobilne prostorne sustave. Surađuju s klijentima iz područja trgovine, industrije i obrtništva, s komunalnim sektorom, neprofitnim organizacijama ili velikim koncernima.

Na toj se funkciji kombiniraju prirodni talent za komunikaciju i velika porcija volje za putovanjima. Te se aktivnosti naime bez problema mogu obavljati od Dublina do Moskve i od Helsinkija do Napulja. Na dotičnim destinacijama brinete se između ostaloga i za proširenje uredskih ili sanitarnih površina ili izgradnju skladišnih kapaciteta. Pritom su najvažniji ponajprije pouzdanost i fleksibilnost. Ako ste uz to još i strastveni u području prodaje, ispunjavate sve preduvjete za ovaj posao.

Vaši zadatci:

  • Odgovornost za vlastito područje prodaje
  • Briga o stalnim klijentima i ključnim kupcima
  • Kalkuliranje cijena i uvjeta te pregovaranje o njima
  • Redovita putovanja u regije koje su vam povjerene (oko 50% dana na putu)
  • Nastavak razvijanja našeg položaja na tržištu
play
True
http://www.containex.com.hr/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Svaki dan donosi nove izazove - i to je izuzetno uzbudljivo! Sviđa mi se što radim u mladom, dinamičnom timu. Naravno s potrebnom dozom ambicije jer konačno, važno nam je da zajedno razradimo dugoročan uspjeh. Primjerice pri akviziranju klijenata ili planiranju poslovnih koncepata. Kako bi se neko tržište kontinuirano dalje razvijalo, često se mora krenuti novim putevima. Još jedan plus predstavljaju putovanja: Upoznajem brojne nove zemlje i gradove i uvijek se oduševljavam fantastično realiziranim kontejnerskim sustavima.

Christophe F., Division Sales Manager:
Na početku mi se posebno svidio program edukacije. Pritom sam mogao temeljito upoznati razna područja zadataka i jednostavno se integrirati u poduzeće U obiteljskom poduzeću kao što je CONTAINEX radna je klima nevjerojatno ugodna - a ipak imate sve mogućnosti razvoja međunarodnog koncerna. Ta je kombinacija velika prednost. Uz to međunarodna okolina inspirira i svaki se dan nauči nešto nova. Dosada ovdje doista ne postoji, rad mi je uvijek iznova zabavan.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam