Specijalna ponuda
CONTAINEX - Voditelj/ica odjela tehnike

Voditelj/ica odjela tehnike

Sve ostvaruju oni koji objema nogama stoje na tlu

Naši voditelji i voditeljice odjela tehnike dokazani su realisti. Jer naposljetku naše fantastične ideje valja pretvoriti u jednako fantastična, ali ostvariva prostorna rješenja.

Vi ćete u tom području poslovanja sudjelovati kao osoba zadužena za razvoj proizvoda, projektant/ica u CAD-u i osoba za nabavu. Cilj je da naši projekti ne budu lijepi samo na crtaćoj ploči nego i da se savršeno pretvore u stvarnost.

Vaši zadatci:

CONTAINEX - Voditelj/ica odjela tehnike
  • Obrada tehničkih upita, dogovaranje i arhiviranje
  • Nadležnost za tehničko savjetovanje
  • Koordinacija montaže (odabir, provjera, održavanje)
  • Provjera razvoja proizvoda u proizvodnom pogonu i realizacija
  • Izrada i uređivanje tehničkih skica, 3D modela, uputa za montažu i održavanje i još mnogo toga

Luka P., Produktentwickler:
Sviđa mi se što je rad u međunarodnom koncernu nevjerojatno raznolik. Naši proizvodni pogoni razasuti su po čitavoj Europi. To znači svakodnevne i izazovne komunikacijske zadatke. Upoznajem brojne karaktere i kulture. Naš proizvod posvuda oduševljava brojne ljude jer neprestano možemo dalje razvijati i poboljšavati njegovu uporabljivost.

Domenic H., CAD-Zeichner:
U svojem poslu cijenim komunikaciju sa svojim kolegama i kolegicama. Projektiram kontejnere, a za to je potrebna velika preciznost i mogućnost prostornog izražavanja. Neprestano sam u kontaktu s našim osobljem iz prodaje. Budući da su želje kupaca veoma različite, moj je posao iznimno raznolik i izazovan. Posebno me raduje što svoje zadatke mogu rješavati u kompetentnom timu.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam