Specijalna ponuda
CONTAINEX - KONTEJNERI - proizvod s budućnošću

KONTEJNERI - proizvod s budućnošću

Bezbrojne mogućnosti primjene

Kontejner je jednostavno tata-mata za sve. Istovremeno je umjetnik preobrazbe i višefunkcijski alat za stvaranje prostora. Može se jednako brzo montirati i demontirati. Kao mobilno rješenje može se primijeniti posvuda gdje kratkoročno valja smjestiti ljude. Uz to se može bez problema i ponovno upotrijebiti. I najbolje: može se oblikovati potpuno prema individualnom ukusu. Bilo na velikom gradilištu, kao ured ili za priredbe - ispunjava sve potrebe uz pregledne troškove.

Genij prilagodbe

Pri gradnji se ne može uvijek gledati u budućnost. Tim je bolje pri ruci imati prostorno rješenje koje se može primijeniti u svako doba. To je veoma jednostavno s modularnim sustavom CONTAINEX. Ako se potrebe klijenata promijene, odmah možemo stvoriti dodatan prostor. Stoga svoja fleksibilna prostorna rješenja i nazivamo „Prostor odmah“. Jer se mogu brzo i jednostavno montirati i demontirati. I upravo to i činimo diljem svijeta.

Puni komfor za svaki ukus

Tko kaže da su kontejneri neudobni, ne poznaje naše. Sve što je potrebno za komforan život - kao što je grijanje, klimatizacija, sanitarne prostorije, optimalna toplinska i zvučna izolacija - ovdje je prisutno i samo po sebi razumljivo, ali se može i oblikovati potpuno u skladu s osobnim ukusom i dotičnim potrebama. I to u najkraćem vremenu gradnje. To kontejnere čini apsolutno atraktivnom alternativom čvrstom načinu gradnje.

Vlastiti proizvodni pogoni

Visok stupanj kvalitete i ekološki neškodljivi proizvodni postupci kod nas posve visoko na popisu prioriteta. To osigurava i dugogodišnje partnerstvo s certificiranim proizvodnim pogonima u posjedu poduzeća CONTAINEX. To je i ne sasvim nevažna razlika u odnosu na konkurenciju, koju naši klijenti znaju cijeniti.

Tako se trudimo oko energetski učinkovitog načina gradnje, primjene oporabljivih materijala i ekološki neškodljive proizvodnje. Uredski, sanitarni i skladišni kontejneri proizvode se u skladu sa strogim ekološkim standardima i standardima kvalitete(GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam