Specijalna ponuda
Karijera

Karijera

Naše kontejnere možete pronaći kao fleksibilna prostorna rješenja s budućnošću na svim kontinentima. Raznoliko su primjenjivi i mogu se posvuda jednostavno i brzo postaviti.

Što je potrebno za to? Inovativni duh naših inženjera u odjelu za razvoj, pouzdanost naših zaposlenika u sektoru logistike i angažman naših specijalista unutar poduzeća i na terenu. Tek besprijekorna uigranost visoko motiviranog tima pretvara inovativne ideje u savršena (prostorna) rješenja.

Želite li postati karikom ovog dobro podmazanog lanca? Imate li potrebne kvalifikacije? Onda vam nudimo sigurnost, zanimljivu perspektivu te prostor za vaš osobni razvoj i planiranje karijere. 

Join the Winner!

Zašto CONTAINEX?

Zašto CONTAINEX?

Odlično je biti dio uspješnog tima i zajedno postavljati na noge brojne fantastične projekte. Od Europskog nogometnog prvenstva do Olimpijskih igara.


KONTEJNER - proizvod s budućnošću

KONTEJNER - proizvod s budućnošću

Kontejner je tata-mata za sve, umjetnik preobrazbe i višenamjenski alat za stvaranje prostora - sve odjednom. Kod nas čak u skladu s najstrožim standardnim zaštite okoliša i kvalitete!


Poslovna filozofija poduzeća

Poslovna filozofija poduzeća

Kooperativni stil rukovođenja sa socijalnim angažmanom potiče talente i vlastitu odgovornost.


Opis posla

Opis posla

Sa svojim raznim sposobnostima kvalificirani zaposlenici i zaposlenice brinu se za neprestan rast poduzeća CONTAINEX.


Pripravnički program

Pripravnički program

Svaki je pobjednik jednom napravio prvi korak. Kod nas vaša karijera započinje pripravničkim programom „Train the Winner".


Razvoj i perspektive

Razvoj i perspektive

Kroz izobrazbu i usavršavanje te ciljano poticanje vaših jakih strana omogućavamo vam kontinuiran i trajan razvoj vaše karijere.


Sustav plaća i povlastica

Sustav plaća i povlastica

Atraktivan poslodavac zna cijeniti trud: sustav nagrada, prvenstvo i ostali atraktivni poticaji održavaju ambiciju naših zaposlenica i zaposlenika.


Otvorena mjesta

Otvorena mjesta

Želite li s nama krenuti put rasta? Ovdje ćete pronaći aktualna otvorena radna mjesta.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zajamčeni standardi kvalitete i zaštite okoliša prema kojima se provodi odabir dobavljača, nabava materijala, proizvodnja kao i kontrola kvalitete.
Kontakt

Vaš kontakt za:

>

Ova web stranica upotrebljava kolačiće kako bi Vam mogla pružiti najbolje moguće iskustvo korištenja. Klikom na „Prihvaćam“ pristajete na uporabu kolačića. Ako želite isključiti određene kolačiće, kliknite na ovdje. Ostale informacije o našem postupanju s Vašim podatcima pronaći ćete u našim dokumentima Uvjeti korištenja i Napomene o zaštiti podataka.

Prihvaćam